Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Galerii românești, la târgul Independent de la New York centrat pe arta secolului 20
ivan gallery

Galerii românești, la târgul Independent de la New York centrat pe arta secolului 20

Independent, care organizează în fiecare primăvară un târg de artă la New York, a anunțat 31 de galerii ce vor participa la noul său târg centrat pe arta secolului 20, care va avea loc pentru prima dată în luna septembrie, la Battery Maritime Building din Manhattan.

Galatea și Ivan Gallery din București se numără printre expozanții anunțați pentru Independent 20th Century, programat în perioada 8 – 11 septembrie.

Alte galerii ce vor fi prezente sunt Cheim & Read, Corbett vs. Dempsey, Garth Greenan Gallery, Karma, Parker Gallery și Venus Over Manhattan.

Cincisprezece galerii vor participa acum pentru prima dată la un eveniment Independent, între care Galatea, Fortes D’Aloia & Gabriel, James Fuentes, Susan Inglett Gallery, Nahmad Contemporary și Shin Gallery.

Toate galeriile din târg vor prezenta lucrări ale artiștilor din secolul 20, care au fost trecuți cu vederea în trecut sau nerecunoscuți.

Nu toate lucrările de la Independent 20th Century vor fi de vânzare, unele fiind împrumutate din colecții private, scrie artnews.com.

Foto: Ivan Gallery