Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Hidden”, serie de portrete semnate Marina Bira, expusă la Kulterra
marina bira, expozitie

„Hidden”, serie de portrete semnate Marina Bira, expusă la Kulterra

„Hidden”, serie de portrete semnate Marina Bira, va fi expusă la galeria bucureșteană Kulterra, în perioada 22 februarie – 21 martie.

Marina Bira, absolventă a Universității Naționale de Arte din București, în 2017, este preocupată de pictura figurativă inspirată de pictura clasică, în ulei.

„Portretele nu sunt picturi ale unor persoane, înțelese în mod individual, sunt imagini care pierd legătura cu modelul și ne lasă să vedem un subiect non individual care descrie o atitudine universală, creând o imagine cu totul nouă. Acestea conturează stări de spirit, gânduri, amintiri care facilitează procesul de autocunoaștere”, spune artista.

Expoziția continuă programul „Feat. Kulterra”, în care artiști independenți sau alte galerii pot expune pe culoarul Kulterra. Această expoziție este un proiect Celula de Artă.