Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Licitaţia a două mici colecţii de artă – Galerie foto
peisaj de iarna francisc gall

Licitaţia a două mici colecţii de artă – Galerie foto

Naturi statice, peisaje unice, portrete deosebite, nuduri semnate de maestri români vor fi licitate în „Două mici colecții de artă”, sesiune de vânzări organizată pe 19 ianuarie, de la ora 19.00, la Artmark.

Colecţionarii vor putea alege din aproximativ 200 de opere.

rudolf negely

Rudolf Negely – „Veneția”

Sunt scoase la vânzare opere de artă românească, de importanți artiști și la prețuri accesibile: tablouri de Gheorghe Ionescu Sin, Francisc Gall, Magdalena Rădulescu, Ion Pacea, Ipolit Strâmbu, Rudolf Schweitzer-Cumpăna, Elena Müller-Stăncescu, Imre Gergely, Paul Verona, Constantin Mirescu.

florăreasa constantin mirescu

Constantin Mirescu – „Florăreasă”

Prețurile accesibile, de câteva sute de euro, permit accesul la opere de artă românească, fie acestea de gravură, grafică ori acuarelă, dar și picturi în ulei semnate de Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Theodor Aman, Gheorghe Petrașcu, Corneliu Baba, Ștefan Câlția și Felix Aftene.

Foto principală: Peisaj de iarnă, de Francisc Gall. (c) Artmark