Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Lucrări de artă create de echipa casei Bonhams, scoase la vânzare
the downs, afternoon light simon johnson

Lucrări de artă create de echipa casei Bonhams, scoase la vânzare

Specialiștii casei de licitații Bonhams organizează o vânzare online cu propriile lucrări de artă. Licitația specială, care are loc până pe 4 august, cuprinde 53 de lucrări realizate de 20 de membri ai echipei. Încasările vor fi donate organizației Cure Parkinson’s.

Printre specialiștii cu opere de artă incluse în licitație se numără Edward Luper, șeful secției de artă asiatică; Lazarus Halstead, șeful secției de artă asiatică de la Bonhams Knightsbridge; Simon Johnson, director al departamentului de evaluări, trusturi și averi la Bonhams; Nathan Brown, șeful secției de design; Irene Sieberger, șefa secției de artă contemporană; și Thomas Garland, manager de artă.

Cele 53 de lucrări de artă – pictură, xilogravură și artă textilă – sunt expuse în galeriile Bonhams de pe New Bond Street din Londra. Ele sunt evaluate de la 100 de lire sterline la peste 3.000 de lire sterline.

Foto: „The Downs, afternoon light”, de Simon Johnson, estimat la £100 – 150