Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Lucrări de Radu Cool Cat, într-o expoziție despre demonii iubirii
radu cool cat, expo, etaj

Lucrări de Radu Cool Cat, într-o expoziție despre demonii iubirii

Cele mai recente picturi și desene în care Radu Cool Cat vorbește despre demonii iubirii vor fi expuse sub titlul „Îmi e mai bine când sunt cu tine”, în perioada 16 februarie – 8 martie, la Etaj Artist Run Space din București.

Lucrările în care artistul „își exorcizeză demonii legați de îndrăgosteală și angoasele ei” au în vizor scena de gen contemporană, privită din unghiul iubirilor de o vară și al legăturilor amoroase, cu un cârlig în zona farmecelor.

„«Îmi e mai bine când sunt cu tine» te direcționează către relația cea mai mișto pe care ai avut-o și către toate celelalte care sperai să fie asta. E despre mesaje secrete și despre pasiunea care uneori se dezlănțuie fără să ții cont de nimic. E și despre oameni singuri, care suferă, dar într-un mod optimist și neînduplecat, care speră că viața lor se poate modifica de la o secundă la alta, printr-un mesaj providențial”, se arată în prezentarea expoziției curatoriate de Ioana Marinescu.

Expoziția cuprinde și o secțiune specială de comentarii. Artistul informează publicul: „Impresiile mi le veți putea scrie în baie, cu rujul pe oglindă. Nu glumesc, face parte din show!”.

Radu Cool Cat (n. 1985, Radu Burduj) a studiat la UNArte București, a participat la mai multe expoziții de grup și a avut câteva expoziții personale în galerii și diferite spații neconvenționale.