Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Mai mult de 140 de expozanți, la târgul Untitled Art
untitled art

Mai mult de 140 de expozanți, la târgul Untitled Art

Mai mult de 140 de expozanți din diverse țări ale lumii vor participa la ediția de anul acesta a târgului Untitled Art din Miami Beach, care va avea loc între 29 noiembrie și 3 decembrie, cu avanpremieră pe 28 noiembrie.

Printre galeriile care vor prezenta artiști se numără Addis Fine Art, Denny Dimin Gallery, Erin Cluley Gallery, Fredericks & Freiser, Henrique Faria, Jane Lombard Gallery, Luis De Jesus Los Angeles, Pablo’s Birthday și TERN Gallery.

Anul trecut, Untitled a introdus programul „Nest”, care permitea galeriilor emergente să participe la târg cu standuri subvenționate, astfel costurile erau reduse. Acel program va fi reluat anul acesta și 21 de galerii vor beneficia de el, inclusiv OCHI, Km 0.2, [NAME], General Expenses, PASTO, Shelter și Voloshyn Gallery.

Premiera de anul acesta o reprezintă selectarea de către organizatori a unui expozant să prezinte un stand solo special care subliniază munca unui artist vârstnic sau decedat care a avut o contribuție semnificativă în arta contemporană. Astfel, Christian Lethert Gallery din Koln va dedica standul lui Imi Knoebel, artist german în vârstă de 82 de ani, cunoscut pentru contribuția la minimalism.

Untitled Art va coincide cu Art Basel Miami Beach, ce va avea loc între 1 și 3 decembrie.

Credit foto: untitledartfairs.com