Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  MNArT anunță mai mult de 100.000 de rezervări pentru expoziția Brâncuși
01 brancusi, timisoara mnart, curatorial.ro

MNArT anunță mai mult de 100.000 de rezervări pentru expoziția Brâncuși

Muzeul Național de Artă Timișoara (MNArT) anunță mai mult de 100.000 de rezervări pentru expoziția-eveniment „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

De la vernisaj, în 30 septembrie 2023, și până în prezent, au fost făcute mai mult de 100.700 de rezervări.

Expoziția apare și în studiul IRES 2023, membru al ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research).  În acest sondaj, evenimentele care au avut loc sub egida „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023” au fost opțiunile a mai mult de un sfert dintre români (29%) pentru a reprezenta „evenimentul anului 2023 în România”, iar printre acestea se află și expoziția „Brâncuși”.

Expoziția este deschisă la MNArT până pe 28 ianuarie 2024 și poate fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 10:00 și 20:00. Lunea, marțea, în zilele de 31 decembrie și 1 și 2 ianuarie, va fi închisă.

La 3 ianuarie, fiind prima miercuri din lună, accesul în expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” este gratuit. Biletele pot fi procurate, în limita capacității, doar de la casieria muzeului.

Expoziția „Brâncuși: Surse românești și perspective universale” este organizată de Muzeul Național de Artă Timișoara, Fundația Art Encounters și Institutul Francez din România, fiind finanțată de Consiliul Judeţean Timiş.