Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Night Mode”, expoziţie de pictură şi desen de Mircea But, va fi prezentată la Borderline Art Space din Iaşi
Afiş, expoziţie Night Mode, Mircea But, Curatorial

„Night Mode”, expoziţie de pictură şi desen de Mircea But, va fi prezentată la Borderline Art Space din Iaşi

„Night Mode”, expoziţie de pictură şi desen de Mircea But, va fi prezentată la Borderline Art Space din Iaşi, în perioada 9 septembrie – 5 octombrie.

Expoziţia îşi propune să fie o meditație solitară asupra superfluității luminii și mai ales o celebrare a privirii diurne. Desenele prezente în expoziție arată, atrag şi par prezente. Ele „vorbesc”șoptit despre ce vedem atunci când, poate, nu mai e nimic altceva de văzut decât frânturi sau detalii.

Mircea But (născut în 1991, în Baia Mare, România) trăiește și lucrează în Cluj – Napoca. A absolvit secția de pictura din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj Napoca, terminând totodată și studiile de master. Arta sa îmbină diferite medii și materiale (acril, spray, colaj, fotografie) urmărind să obțină o notă experimentală. Procesul este la fel de important ca rezultatul final, fiecare lucrare reprezentând o nouă descoperire și alături de altele formează un puzzle complet.