Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „People. Identities. Interactions”, ilustrație digitală și fotografie în proiectul Refugee ArtStart
afis people. identities. interactions

„People. Identities. Interactions”, ilustrație digitală și fotografie în proiectul Refugee ArtStart

„People. Identities. Interactions”, expoziție de ilustrație digitală și fotografie parte din proiectul „Refugee ArtStart”, va fi vernisată în spațiul Jazz Roots Bucharest din București pe 17 decembrie, la ora 17:00.

„People. Identities. Interactions” celebrează caleidoscopul experiențelor umane surprinse prin obiectivele și interpretările artistice ale tinerilor din diverse medii și grupe de vârstă. Această expoziție este o dovadă a puterii fotografiei și ilustrației de a capta esența identităților umane și interacțiunile care ne formează viețile.

Printr-un efort colaborativ, tineri cu moșteniri culturale unice și experiențe de viață diverse au participat la cursuri de fotografie și ilustrație în proiectul Refugee ArtStart în toamna acestui an și și-au perfecționat abilitățile de a articula vizual nuanțele identității, diversității și conexiunilor umane. Vor fi expuse imagini care transcend barierele lingvistice, straturile identității umane.

La vernisaj va avea loc și un moment muzical susținut de Mohammad Hadi Moguei din Iran, care explorează lumea prin muzică de mulți ani și cântă la două instrumente iraniene, Tar și Setar.

Accesul este liber, iar expoziția este cu vânzare.