Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Peste 900 de obiecte care au aparţinut unor muzicieni celebri, în licitaţie la finalul săptămânii, la New York

Peste 900 de obiecte care au aparţinut unor muzicieni celebri, în licitaţie la finalul săptămânii, la New York

Peste 900 de obiecte care au aparţinut unor muzicieni celebri, inclusiv o chitară a lui Eric Clapton, vor fi prezentate în licitaţie la New York, anunţă Reuters.

Preţul de pornire pentru chitara lui Clapton este între 300.000 şi 500.000 de dolari. Dar acesta nu este singurul lot-vedetă. Între cele 900 de obiecte se regăsesc lucruri ce au aparţinut unor mari vedete – Elvis Presley, Madonna şi Michael Jackson

Chitara lui Presley ar putea fi vândută pentru 90.000 de dolari iar un costum pe care Madonna l-a purtat în filmul “Evita” este evaluat la 12.000 de dolari. De asemenea, în licitaţie vor fi prezentate şi rochii purtate de Amy Winehouse şi Katy Perry.

De asemenea, obiecte ale trupei Nirvana şi ale liderului său, Kurt Cobain sunt câteva piese de interes – fotografii ale artistului în adolescenţă sau bilete de intrare la concert.