Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Pictură suprarealistă de Mihai Mohaci, la Muzeul de Artă Brașov
mihai mohaci. pictura suprarealista, muzeul de arta brasov, curatorial.ro

Pictură suprarealistă de Mihai Mohaci, la Muzeul de Artă Brașov

Vernisajul expoziției „Pictură suprarealistă” a lui Mihai Mohaci este programat pe 4 noiembrie, începând cu ora 17:00, la Muzeul de Artă Brașov, unde lucrările pot fi văzute până pe 4 decembrie.

Expoziția este curatoriată de dr. Radu Popica.

Mihai Mohaci, politician, și-a explorat latura creativă încă din studenție, dar după Revoluție arta a trecut în planul secund. Acum 7 ani și-a redescoperit pasiunea pentru artă. Lucrările prezentate în această expoziție aduc în atenția vizitatorilor elemente cu încărcătură religioasă și metafizică, redate în culori intense. Ele transpun nevoia omului de a se exprima vizual și de a-și găsi liniștea interioară prin intermediul actului creativ.

„Abordarea tematicii se referă la o viziune suprarealistă a unor subiecte urbane, colorate în roșu aprins, cu o tentă de romantism și mistic în tablourile cu peisaje fantastice”, explică Mihai Mohaci, potrivit unui comunicat remis curatorial.ro.

Expoziția „Mihai Mohaci. Pictură suprarealistă” poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 09:00 și 17:00.