Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Salon de Toamnă la Galați, artă textilă și sticlărie la București, între expozițiile recomandate de UAP
expozitii uap

Salon de Toamnă la Galați, artă textilă și sticlărie la București, între expozițiile recomandate de UAP

Salonul de Toamnă al artiștilor plastici din Galați, artă textilă și sticlărie la București se numără între expozițiile recomandate de Uniunea Artiștilor Plastici pentru această săptămână.

Pe 18 septembrie, va fi deschis Salonul de Toamnă al artiștilor plastici din Galați. Evenimentul va fi găzduit până pe 8 octombrie de Galeria Nicole Mantu din orașul port la Dunăre.

În aceeași zi, la Galeria Căminul Artei, va debuta expoziția colectivă „Peisaj contemporan”, de pictură și obiect. Vernisajul este programat pe 21 septembrie, la ora 18:30, iar expoziția va putea fi vizitată până pe 28 septembrie.

Pe 19 septembrie, la ora 18:00, va avea loc la Galeria Orizont din București vernisajul expoziției „Dialog”. Expun Maria Negreanu – artă textilă și Dan Băncilă – arta sticlei. Lucrările vor putea fi admirate aici până pe 15 octombrie.

Pe 20 septembrie, Galeria Brăteanu din Timișoara invită, de la ora 19:00, la deschiderea expoziției de desen şi sculptură a artistului timişorean Horia Bojin. Lucrările vor putea fi văzute aici până pe 9 octombrie.