Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Studio de design neo-organic contemporan, în expoziție la Timișoara
lun, cezar blînda

Studio de design neo-organic contemporan, în expoziție la Timișoara

Expoziția „Corpuri radiacvantice” a studioului LUN va fi vernisată pe 7 septembrie, la ora 18:30, la Galeria Brăteanu din Timișoara, și marchează o nouă direcție artistică a studioului reprezentat de Manuela Marchiș Blînda si Cezar Blînda.

În 2020, Manuela Blînda, absolventă a facultății de arte plastice, secția sculptură, si Cezar Blînda, licențiat in psihologie și cu experiență în meșteșug, și-au unit viziunile și au înființat studioul de design neo-organic contemporan. Conceptul LUN explora o modalitate concretă de ancorare a armoniei dintre habitatul uman și natură, recurgând la o sinestezie de elemente care definesc prin obiect functional un traseu neo-organic.

lun, foto sorin popa

LUN, foto: Sorin Popa

În expoziția de la Galeria Brăteanu, LUN păstrează elementele organice care îl definesc, iar funcținalitatea trece în plan secund, iar prin acest eveniment, artiștii anunță o nouă etapă în universul LUN, aceea de a crea preponderent obiect-sculptură.

Expoziția va rămâne deschisă până pe 20 septembrie.