Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Târg de fotografie, în februarie, la București
hajdu tamas, untitled 4, cdrf

Târg de fotografie, în februarie, la București

Centrul de Resurse în Fotografie (CdRF), singurul proiect de acest gen din România dedicat fotografilor amatori și profesioniști, organizează CdRF FotoMarket, în perioada 11 – 12 februarie, la OTOTO Store din Calea Victoriei 153, între orele 12:00 și 21:00.

Vor fi prezenți fotografii Adi Bulboacă, Cornel Lazia, Cristina Irian, Cristian Crisbășan, Ioana Moldovan, Hajdu Tamás, PAC, Sorin Florea și Silviu Gheție, ale căror lucrări vor fi expuse și disponibile pentru vânzare. Intrarea este liberă.

Fiecare fotografie are o poveste, iar publicul este invitat să o descopere chiar de la autorii acestuia. O parte dintre lucrări pot fi văzute și online, pe cdrf.ro/shop.

Creat de un grup cu experiență în diverse domenii ale fotografiei, Centrul de Resurse în Fotografie își propune să sprijine activ dezvoltarea și profesionalizarea comunității fotografice din România, dar și să ofere o mai bună prezență și vizibilitate fotografiei românești pe piețele internaționale. Astfel, CdRF îmbină programe educaționale cu oportunități de lucru, expunere, producție și vânzare de fotografie, având focus pe fotograf și nevoile sale, de la workflow și organizare tehnică până la expunere, promovare și sprijin în demersuri artistice.

Centrul de Resurse în Fotografie propune și cursuri de specializare pentru fotografi, întâlniri pentru networking și discuții despre fotografie, servicii personalizate în funcție de nevoile acestora și un demers susținut de vânzare de print, ca produs artistic.

Foto: Hajdu Tamás, „Untitled #4” (c) CdRF