Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Tinerii artişti îşi prezintă noile creaţii la Diploma Festival

Tinerii artişti îşi prezintă noile creaţii la Diploma Festival

Artiști, designeri și arhitecți din noua generaţie îşi vor prezenta lucrările în prima jumătate a lunii octombrie, în cadrul proiectului Diploma.

Expoziţiile includ 90 de lucrări de diplomă din 14 specializări diferite, cuprinse în  două săptămâni de creativitate, anunţă organizatorii pe Facebook.

Diploma se desfăşoară între 8 și 17 octombrie 2021, fiind  singurul festival din România care pune în dialog generația nouă de artiști cu seniorii din industrie și cu publicul larg. Lucrările vor fi expuse la Combinatul Fondului Plastic, în spațiile UNAgaleria, SENAT și The Institute.

În data de 8 octombrie, accesul este exclusiv pe bază de invitație.

Între 9 și 17 octombrie, accesul este gratuit, însă vizitatorii sunt încurajați să își rezerve locul în avans https://ove.ro/diploma-2021

Diploma 2021 prezintă lucrări semnate de absolvenți ai facultăților vocațional-creative din România, arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design, selectate de către un board creativ, format din peste 40 de galeriști, artiști, manageri culturali, arhitecți, designeri, curatori și antreprenori în industriile creative

Credit foto: Facebook/Diplomafestival