Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Un uriaş muzeu dedicat creaţiilor Apple va fi deschis în Polonia
apple

Un uriaş muzeu dedicat creaţiilor Apple va fi deschis în Polonia

Un uriaş muzeul cu invenţiile lansate sub numele Apple va fi deschis la Varşovia, Polonia, la finalul lunii aprilie, informează arts-in-the-city.com.

În muzeu vor fi expuse peste 1.600 de obiecte care ilustrează istoria brandului

Istoria brandului-fenomen începe în 1976, când a fost lansat primul calculator sub marca Apple. La aproape 50 de ani de la acest moment, Apple rămâne lider de piaţă, cunoscut atât pentru computerele, cât şi pentru telefoanele pe care le produce.

Printre exponate se numără primul calculator, Apple I, care valorează azi o mică avere şi care este semnat de Steve Wozniak, co-fondatorul companiei. Acestuia i se alătură modelele Macintosh 128K – lansat la a 20-a aniversare a brandului şi iMac G3.

Cei interesaţi o să parcurgă, în muzeu, un întreg itinerariu al procesului de creaţie, ilustrat de dispozitive şi prototipuri. Povestea va fi spusă şi prin intermediul unor panouri interactive, cu peste 100 de ore de material video.

Credit foto: applemuzeumpolska.pl