Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  “Vitrine Imposibile”, performance-uri în galerii de artă bucureştene, pe 9, 10, 23 și 24 octombrie

“Vitrine Imposibile”, performance-uri în galerii de artă bucureştene, pe 9, 10, 23 și 24 octombrie

“Vitrine imposibile” este un “tur” de performance-uri în trei galerii de artă bucureştene de pe Calea Victoriei – Galateea, Nemțoi și 1001 Arte. Acestea devin, pentru două weekenduri din luna octombrie, spațiile în care trei persoane vorbesc despre umanitate și adevăr, arată organizatorii.

Cele trei personaje sunt interpretate de Nicoleta Hâncu, Ionuț Grama și Codrin Boldea. Textele din proiect sunt semnate de Cleopatra Constantinescu la Galeria Galateea, Sever Bârsan, la Galeria Nemțoi, Radu Iacoban, la Galeria 1001 Arte iar regia este semnată de Iulia Grigoriu.

Scenografia spectacolului este semnată de Alexandra Lupeș, costumele și machiajul de Sofia Iorga Miric, universul sonor este creat de Adrian Piciorea, iar light design-ul îi aparține lui Daniel Buglea.

Intrarea este liberă pe bază de rezervare pe www.eventbrite.com. Spectatorii sunt rugați să prezinte un act de identitate la intrare pentru a primi o pereche de căști audio cu ajutorul cărora vor urmări cele 3 performance-uri. Intrări la orele: 19.30, 20.00, 20.30, 21.00 (durata turului este de 60 de minute). Plecarea este din curtea Grădinii Bistro Green Hours, iar fiecare tur are o capacitate de maxim 4 spectatori.