Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Vizibil/ Invizibil” la Kulterra Gallery
ciprian antoci, expo, kulterra

„Vizibil/ Invizibil” la Kulterra Gallery

Expoziția de pictură „Vizibil/ Invizibil” a artistului Ciprian Antoci, curatoriată de Carla Francesca Schoppel, va fi vernisată la galeria bucureșteană Kulterra pe 21 septembrie, la ora 19:00.

Antoci explorează planurile multisenzoriale ale realității și realizează acest lucru utilizând tehnicile picturii gestuale și dinamismul cromatic.
Abordarea, deși manifestată fragmentar, prin elemente de joc, prin ritm și prin compoziții vibrante, dezvăluie continuitatea impulsurilor creației ca pe o amplă cartografie, uneori mascată în simple elemente ale reliefului interior, preexistente creației, se arată în prezentarea expoziției.

Ciprian Antoci a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) din Chișinău. Lucrările lui au fost expuse național și internațional, în expoziții personale și de grup, incluzând participarea la târguri de artă internaționale, precum MoBU. A beneficiat de o rezidență artistică în New York (AFAA) și a câștigat premiul întâi la un concurs de start-ups, în cadrul Ukraine Yep, Kiev, pentru crearea de conținut video pentru lecțiile de pictură.

Expoziția va fi deschisă până pe 17 octombrie.