Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Who Painted My Rabbit Red?”, la Elite Art Gallery
expo elite art gallery

„Who Painted My Rabbit Red?”, la Elite Art Gallery

Expoziția „Who Painted My Rabbit Red?”, semnată de Ana-Sabina Drinceanu și Daniela Nemțanu, va fi deschisă la Elite Art Gallery din București în perioada 10 ianuarie – 3 februarie.

Drinceanu și Nemțanu s-au numărat printre câștigătorii celei de-a șasea ediții a concursului de artă Fresh.

„Firul roșu poate să călăuzească un om prin viață, poate să lege destine. Firul roșu poate să fie un fir de sânge. Atât de diferite ca practică a esteticii și a temelor vizuale, Ana-Sabina Drinceanu și Daniela Nemțanu disecă în profunzime corpul fragilității, al supunerii și al sălbăticiei, într-o lume contemporană care devine tot mai transparentă în obiceiurile cruzimii sale. Lucrările de față ne obligă să credem mai departe în succesul demascării, să nu obosim să îi facem martori, alături de noi, pe cei care încă bâjbâie cu mâinile întinse înainte. Firul roșu nu se oprește în vârful degetelor”, spune Augustin Cupșa.

Echipa curatorială a fost alcătuită din Alexandra Moț, Ailin Menabil, Alina Bălan, Alina Catană, Ana Zota, Augustin Cupșa, Betty Stoicovici, Carmen Moraru, Gabriela Tudor, Luciana Crăciun, Mihai Milea, Miruna Mihai și Vlada Zagnat. Coordonatori au fost Ana Negoiță și Miruna Barcan.

Până pe 7 ianuarie, galeria găzduiește expoziția „Cea mai frumoasă noapte”, semnata Mara Patriche si Marilena Burcea.