Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Why a story rather than the field of it”, patru tendințe în pictura abstractă contemporană la Galeria Senso
expo senso

„Why a story rather than the field of it”, patru tendințe în pictura abstractă contemporană la Galeria Senso

Expoziția de grup „Why a story rather than the field of it”, cu lucrări de pictură abstractă create de patru artiști, va fi deschisă pe 14 iunie, la Galeria Senso din București.

Colectiva reunește artiștii Sabina Legănaru, Florentina Otari, Augustin Răzvan Radu și Constantin Rusu. Expoziția, a cărei curatoare e Ana Daniela Sultana, va putea fi vizitată până pe 30 iunie 2022, de luni până sâmbătă, între orele 12:00 și 19:00.

„Expoziția de față explorează diferite valențe ale picturii abstracte de azi, fără pretenția de a le acoperi pe toate în mod exhaustiv. Întâlnim patru tendințe diferite: gestualism la Sabina Legănaru, op art la Florentina Otari, experimente cromatice la Augustin Răzvan Radu și artă conceptuală la Constantin Rusu. Dacă la Augustin Răzvan Radu miza este culoarea, la Florentina Otari, Sabina Legănaru și Constantin Rusu primează mai de grabă procesul de creație”, explică Ana Daniela Sultana.