Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Documentare muzicale în premieră națională, la DokStation Festival
dokstation music film 2023

Documentare muzicale în premieră națională, la DokStation Festival

Cea de-a șaptea ediție a DokStation Music Documentary Film Festival – singurul festival din țară dedicat documentarelor muzicale – va avea loc în perioada 20 – 24 septembrie și propune o selecție de filme noi, majoritatea în premieră națională, ce vor fi proiectate în mai multe spații din București – Sala Luceafărul, Cinema Elvire Popesco, cluburile Expirat și Control și în Grădina cu Filme.

Programul acestei ediții cuprinde documentare cu și despre legende ale muzicii rock – Pink Floyd și Syd Barrett, Nick Cave, Annie Lennox, Gogol Bordello, Joan Baez, Jimi Hendrix, AC/DC, Little Richard, Sinéad O’Connor, Gary Young (Pavement), dar și concerte cu trupele DakhaBrakha (ethno-chaos, Ucraina) și Lalalar (electro/psych rock, Turcia).

Programul proiecțiilor și evenimentelor conexe este disponibil pe www.dokstation.ro. Biletele au fost puse în vânzare prin eventbook.ro.

DokStation Music Documentary Film Festival este conceput să atragă comunități din diverse sectoare ale Capitalei, combinând două dintre cele mai populare arte – filmul și muzica – , prin proiecții de filme documentare muzicale, concerte live și evenimente conexe, în clădiri cu istorie și tradiție, dar și în spații neconvenționale.

DokStation Music Documentary Film Festival este organizat de Wearebasca și Asociația DokStation.