Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  EcoCouture – Pălării din materiale sustenabile realizate de Doina Levintza și alți creatori, expuse la București
ecocouture

EcoCouture – Pălării din materiale sustenabile realizate de Doina Levintza și alți creatori, expuse la București

Modă sustenabilă și design inovator sunt atributele expoziției „EcoCouture: Reinventarea pălăriei”, care va fi vernisată în seara de 1 martie, în Galeria Costumelor de Teatru – Doina Levința din București.

Expoziția cu pălării moderne este organizată în urma unui apel deschis pentru artiști consacrați și emergenți. Astfel, accesorii create de 12 creatori, dar și de Doina Levintza, vor fi expuse până la 16 martie.

Creatorii aleși sunt Iulia Anton, Sabina Georgescu, Andreas Enache, Diana Boldeanu, Valentina Epure, Alexandra Iuliana Iancu, Diana Paraian, Irina Maria Constantinescu, Csilla Manolatos, Angelica Dumitrașcu, Decorina, Comunitatea din atelierul-șezătoarea de la Muzeul de Pânze și Povești Mândra – Țara Făgărașului.

Între cele 25 de piese incluse în „EcoCouture: Reinventarea Pălăriei” se regăsesc pălării numite „Le Nocturne”, „Magic Flower”, „Triunghiul Bermudelor”, „Fire Dragon” și „Regina Nopții”.