Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Festivalul Internațional Shakespeare – Mai mult de 100 de evenimente, în diverse spații din Craiova
festivalul shakespeare 2022

Festivalul Internațional Shakespeare – Mai mult de 100 de evenimente, în diverse spații din Craiova

Cea de a XIII-a ediție a Festivalului Internațional Shakespeare va avea loc la Craiova în perioada 19 – 29 mai 2022 și este organizată, ca în fiecare an, de Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și Fundația Shakespeare.

Ediția de anul acesta cuprinde spectacole de teatru realizate de importanți regizori internaționali, precum Robert Lepage, Oskaras Koršunovas și Silviu Purcărete, mult așteptata producție „The Tiger Lillies perform Hamlet”, dar și premiera spectacolului „Richard al III-lea” realizat de László Bocsárdi, cu Sorin Leoveanu în rolul principal, o producție a Festivalului Shakespeare și a Naționalului craiovean.

Mai mult de 100 de evenimente – spectacole de teatru, performance-uri, instalații multimedia, spectacole de teatru VR, concerte, proiecții de film în aer liber,  lansări de carte, conferințe și dezbateri – vor avea loc în 13 spații din Craiova.

Biletele pentru evenimentele din cadrul festivalului au fost puse deja în vânzare, pe site-ul shakespearefestival.online.