Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  „In Search of Connection”, prima expoziție de fotografie la Meron Gallery
in search of connection, bruj, meron gallery

„In Search of Connection”, prima expoziție de fotografie la Meron Gallery

„In Search of Connection”, cu lucrări de Claudiu Bruj, este prima expoziție de fotografie găzduită de Meron Gallery din Cluj-Napoca.

Curatoriată de Crina Ciocian și co-curatoriată de Mircea Oliv, expoziția deschisă în perioada 4 iunie – 9 iulie aduce în prim-plan o selecție de 17 lucrări care surprind nu doar momente, ci și emoții autentice. „In Search of Connection” explorează emoții profunde și autentice.

Claudiu Bruj, de profesie arhitect, a găsit o modalitate de a naviga prin propriile lupte, de a înțelege și de a accepta complexitatea emoțiilor sale. A fost o călătorie de auto-descoperire care l-a învățat că vulnerabilitatea e o forță. Împărtășind poveștile sale, artistul a găsit un teren comun și o conexiune cu ceilalți.

Claudiu Bruj (n. 1985) trăiește și lucrează în Cluj-Napoca. Originar din județul Bistrița-Năsăud, el explorează intersecțiile dintre artele vizuale, arhitectură și urbanism. Expoziția este o incursiune în dinamica mereu schimbătoare a mediului urban și în profunzimea sufletului uman.

Galeria poate fi vizitată în fiecare zi a săptămânii, iar accesul este gratuit.