Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Un nou muzeu al groazei, inaugurat la finalul anului 2022
horrortown promo curatorial

Un nou muzeu al groazei, inaugurat la finalul anului 2022

Michigan Museum of Horror, din a cărui colecție fac parte păpuși înficoșătoare și cel mai mare sicriu din lume, va fi inaugurat la finalul anului 2022.

Nate Thompson, cineast local, este cel care a inițiat proiectul Michigan Museum of Horror în orașul Irish Hills, aflat la o oră de Detroit.

Pe lângă cel mai mare sicriu din lume, va fi disponibilă o istorie a păpușilor expuse, între care voodoo, păpuși din porțelan și păpuși Raggedy Ann. Sunt pregătite și expoziții legate de vrăjitoare și practicile lor.

Thompson – care a semnat un contract de închiriere pe 3 ani – plănuiește să transforme Irish Hills în „orașul horror”, unde se va afla și o casă bântuită, momentan aflată în construcție, după cum relatează artnet.com, un teatru unde vor fi puse în scenă spectacole de gen și un magazin cu obiecte de colecție.