Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
A treia ediție Noaptea Designerilor, în cadrul programului Noaptea Muzeelor

A treia ediție Noaptea Designerilor, în cadrul programului Noaptea Muzeelor

Cea de-a treia ediție a evenimentului Noaptea Designerilor va avea loc în București, pe 14 mai, în programul Noaptea Muzeelor.

Noaptea Designerilor, a cărei temă este anul acesta „Împreună”, va avea loc la Maison 13 (str. Dumbrava Rosie nr. 2), începând cu ora 18:00.

„După 2 ani de distanțare, simțim nevoia de a fi din nou împreună. Oamenilor, ființe sociale, le place să trăiască în comunitate. A venit momentul să rupem barierele distanțării și să revenim la viață”, spun organizatorii, care au ales în 2022 ca pe afișul evenimentului să fie reprezentat „Roiul de albine” al lui Alexandru Ranga.

Expoziția, deschisă până la miezul nopții, va cuprinde sculptură, pictură, bijuterie contemporană, fotografie și design vestimentar, dar și un recital de vioară și proiecții cu laser, și va avea loc cu prezența artiștilor înscriși.

Noaptea Designerilor este un eveniment marca Anonymo Muza.