Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Anais Touchot: Le Trouble
anaÏs touchot, expozitie, curatorial

Anais Touchot: Le Trouble

Artista franceză Anaïs Touchot expune la galeria Sandwich Offspace din Atelierele Malmaison o serie de lucrări sub titlul „Le Trouble”, începând cu 30 septembrie.

Expoziția este deschisă până pe 4 noiembrie.

În a doua expoziție solo a ei la Sandwich, Anaïs Touchot se scufundă într-o lume în care succesul depinde de abilitățile lingvistice, de dicție și de un discurs convingător.

Ca de obicei în proiectele sale, artista creează un mediu deschis în care obiectele de zi cu zi și piesele de artă sunt contopite dincolo de separare, deschise la atingerea umană, fără îndoieli sau ezitări.

Expoziția face parte din proiectul „The Real Show @SNDW”, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Cine este Anaïs Touchot

Anaïs Touchot (n.1987) trăiește și lucrează în Brest (Franța). Folosind materiale reciclate, artista construiește diferitele medii care întâmpină vizitatorii – de la mobilier la semnalizare – și le propune acestora diferite interacțiuni.

Recent, a creat instalații și proiecte imersive la Centre Culturel du Colombier Rennes (2022), Frac Bretagne (2021), Galerie Bien (2022), Centre d’art de Briançon (2021), LISTE Basel (2021), Musée Grasset Varzy (2019), Visual Art Center Austin Texas (2022), Galerie Raymond Hains Saint-Brieuc (2021), Passerelle Centre d’Art Contemporain Brest (2017) și în Barranquilla, Colombia (2017).

A fost artistă în rezidențe la Villa Rohannec’h Saint Brieuc, Aparté Iffendic, Usurpadora Puerto Colombia.