Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Anuala de artă religioasă, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”
muzeul n al satului

Anuala de artă religioasă, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Cea de-a opta ediție a evenimentului Anuala de artă religioasă va avea loc la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” în perioada 17 aprilie – 8 mai.

Evenimentul este organizat de Asociația Filiala de Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Anuala de Artă Religioasă este un prilej de întâlnire a artiștilor plastici de artă religioasă și restaurare, a altor artiști plastici din spațiul cultural românesc, colaboratori constanți ai expozițiilor organizate de filiala UAP, cu cele mai recente creații specifice breslei, conturând și o imagine de ansamblu a evoluției și tendințelor în arta sacră contemporană.

Expoziția va fi deschisă în Sala „H.H. Stahl” și în foaierul „ H.H. Stahl”. Vernisajul va avea loc pe 17 aprilie 2022, la ora 14:00. Vor prezenta criticul de artă dr. Marius Tița și istoricul și teologul Florin Șerbănescu, consilier patriarhal.

Credit foto: Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”