Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Arantxa Etcheverria și Virginia Toma reprezintă Sector 1 la Art Rotterdam 2024
sector 1

Arantxa Etcheverria și Virginia Toma reprezintă Sector 1 la Art Rotterdam 2024

Artistele Arantxa Etcheverria și Virginia Toma reprezintă galeria Sector 1 la târgul Art Rotterdam 2024, care va avea loc în perioada 1 – 4 februarie.

În cadrul secțiunii Duo de la Art Rotterdam 2024, galeria Sector 1 din București prezintă două artiste care lucrează cu abstracția de-a lungul întregii lor practici, folosind matematica și arhitectura printre altele.

Dezvoltând geometrii calculate care reflectă procesul artistic de bază, sau mai degrabă granița dintre imaginație și mit, lucrările lui Arantxa Etcheverria și Virginia Toma definesc exemple unice de artă abstractă ale artistelor contemporane de astăzi.

Vor fi expuse 23 de lucrări, cu prețuri cuprinse între 500 și 10.000 de euro, cea mai scumpă fiind „Green Sunshine” (2022), de Arantxa Etcheverria.

Douăzeci și cinci de galerii sunt incluse secțiunii Duo a târgului, care reunește 63 de entități în secțiunea principală și 12, în secțiunea New Art.