Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Art Save the Queen” – expoziţie de picturi inedite care o celebrează pe regina Marii Britanii, la Londra
the queen

„Art Save the Queen” – expoziţie de picturi inedite care o celebrează pe regina Marii Britanii, la Londra

„Art Save the Queen”, o expoziţie ce reuneşte picturi inedite – multe în stil colaj, departe de tonul reverenţios, care este de obicei rezervat monarhilor – va fi deschisă, la începutul lunii iunie, pentru a marca Jubileul de platină al reginei Elizabeth II.

Expoziţia poate fi vizitată la Gallery@Oxo din Londra, în perioada 2 – 12 iunie.

De altfel, organizatorii anunţă că o parte dintre lucrări vor fi prezentate la metroul londonez şi că va exista o serie de opere în format NFT, lansată cu această ocazie.

Cei 70 de ani ai reginei Elizabeth II pe tronul Marii Britanii sunt astfel sărbătoriţi de 52 de artişti consacraţi sau emergenţi.

Printre aceştia se numără Francis Akpata, Nasser Azam, Adam Bricusse, Karen Bystedt, Catman, Elena Cecchinato, Ricardo Cinalli, Michal Cole, Richard Colson, Nick Dillon, Ghost, Goldie, Andrew Gow, Jo Holdsworth, Janek Janikowski, Jeremy Jones.

Credit foto: Ad Lib Gallery – „Queen”, de Nasser Azam