Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Două galerii bucureștene, la târgul Art Brussels
art brussels, expozitie, targ

Două galerii bucureștene, la târgul Art Brussels

Galeriile bucureștene Anca Poterașu și Suprainfinit fac parte din lineup-ul ediției de anul acesta a târgului Art Brussels, ce va avea loc în perioada 20 – 23 aprilie.

Cea de-a 39-a ediție Art Brussels reunește mai mult de 150 de galerii în patru secțiuni: Prime, Discovery, Rediscovery și Solo.

Treizeci și șapte dintre galeriile participante sunt stabilite în Belgia. Lor li se adaugă expozanți din SUA, Brazilia, Franța, Italia, Portugalia, Elveția și Marea Britanie.

Galeria Suprainfinit va participa în secțiunea Discovery, dedicată galeriilor care sprijină activ artiștii internaționali emergenți, prezentând standuri cu un singur artist sau un dialog între doi artiști care nu sunt deocamdată cunoscuți la nivel european.

Suprainfinit a participat și la ediția de anul trecut a târgului de artă contemporană, unde a prezentat lucrări de Vlad Nancă, Natasha Shulte și Larisa Sitar. Pentru ediția din acest an nu a fost încă anunțată expoziția. Nici în cazul Galeriei Anca Poterașu.

Art Brussels 2023 va avea loc la Brussels Expo. De la înființare, s-a impus ca unul dintre cele mai importante târguri de artă contemporană din Europa și este un punct de atracție în calendarul internațional de artă.