Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Dublă expoziție de pictură și ceramică la Artoteca BMB
silviu ioan soare, structuri

Dublă expoziție de pictură și ceramică la Artoteca BMB

O dublă expoziție de pictură și ceramică a artiștilor Cristian Sima și Silviu Ioan Soare va fi vernisată la Artoteca Bibliotecii Municipiului București pe 6 aprilie, la ora 17:00.

Cristian Sima este absolvent al Universității Naționale de Arte București și are în palmares numeroase expoziții personale, cât și de grup în Olanda, Belgia, India, Italia, Portugalia, SUA, Germania, Franța, Coreea și Canada.

Silviu Ioan Soare este licențiat al Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Plastice şi Decorative, secţia Ceramică- Sticlă-Metal, specializarea Ceramică, cu numeroase expoziții atât în țară, cât și în străinătate.

În deschiderea evenimentului din spațiul de la adresa Mihai Bravu nr. 4 vor vorbi despre artiști și creațiile lor curatorul expoziției, Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice, și invitatul special, Ana Amelia Dincă, critic de artă.

Expoziția face parte din Stagiunea Permanentă de Artă Plastică Temeiuri și poate fi vizitată în perioada 6 aprilie – 5 mai 2023, de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.