Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Ediția de vară Art Safari, din 30 mai
art safari kids

Ediția de vară Art Safari, din 30 mai

Ediția de vară Art Safari debutează în 30 mai, cu cea mai mare dioramă LEGO® din lume expusă la Palatul Dacia-România din București – dedicată Star Wars Rebels și compusă din mai mult de 1 milion de piese, cu o suprafață de 45 de metri pătrați.

Programul ediției – ce va avea loc până în 16 iunie – cuprinde teatru, cinema, muzică, spectacole de circ, ateliere de artă pentru copii, jucării și jocuri vintage. Copiii cu vârste sub 12 ani au intrare gratuită.

Diorama va ocupa întreg atriumul Palatului Dacia-România. Montajul impresionantei construcții va fi finalizat chiar în prima zi a ediției de vară.

Teatru, film, muzică și jucării

Teatrul Țăndărică și Teatrul Ion Creangă, Circul Metropolitan vor participa la Art Safari cu diverse spectacole.

În zona de Kids Cinema, copiii pot viziona filme într-un spațiu confortabil și prietenos.

Programul include ateliere interactive de cântat organizate de Cantus Mundi (program derulat de Corul Madrigal). Acestea vor culmina cu un concert final susținut în Art Safari.

Muzeul Jucăriilor prezintă „Vacanța de altădată”, o expoziție de jucării și jocuri vintage, pentru a re/descoperi lumea fascinantă a jucăriilor de odinioră.

Ateliere de creație pentru copii

Programul include și cursuri interactive de engleză organizate de British Council, ateliere creative și de joacă (în programul Art Safari Kinder) și sesiuni de face painting.

Accesul la atelierele de creație se face în baza unui bilet care poate fi achiziționat online, de pe artsafari.ro, sau la intrare.

Accesul în zonele expoziționale este gratuit pentru copiii cu vârste sub 12 ani. Pentru adulți, accesul la ediția de vară se face în baza unui bilet disponibil online sau la intrare.

Programul de vizitare a ediției de vară, precum și a expozițiilor sezonului curent Art Safari este de joi până duminică, în intervalul 12:00-21:00 (ultima intrare: 20:30).