Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Expoziţia “Equilibrium. Fete și poveștile lor în centru” poate fi vizitată până vineri, la Asociaţia Hearth

Expoziţia “Equilibrium. Fete și poveștile lor în centru” poate fi vizitată până vineri, la Asociaţia Hearth

Lucrările expuse aparţin artistelor Raluca Ungureanu, Valeria Cristea, Livia Mateiaş, Sorina Corneanu și Alina Tofan. Evenimentul aduce în prim-plan vocea și poveștile a 100 de fete de liceu. “Am invitat artiști din diverse zone ale artei să exploreze aceste povești și să găsească propria modalitate creativă de a le pune în valoare cât mai bine. Expoziția pe care o puteți vizita în perioada 13 – 17 decembrie în Strada Parfumului, 19 conține lucrările unui regizor de film, ale unui artist vizual, ale unui păpușar, ale unui artist multidisciplinar și ale unui dramaturg”, spune curatoarea, Natalia Cebanu, citată pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Expoziția de artă “Fete și poveștile lor în centru” este gândită ca o dimensiune inovativă de extindere a discursului public la unul cultural artistic.

Credit foto: Facebook/Hearth