Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție aniversară Dan Crecan, la Alba Iulia
dan crecan

Expoziție aniversară Dan Crecan, la Alba Iulia

Expoziția aniversară „Cum să înveți de la păsări” a pictorului Dan Crecan va fi deschisă la Galeria de Artă a Municipiului Alba Iulia pe 25 aprilie și va putea fi vizitată timp de o lună.

La vernisajul programat pentru ora 18:00, prezentarea va fi făcută de poetul Ion Mureșan.

Dan Crecan (n. 25 aprilie 1955, jud. Sălaj) a absolvit Institutul de Arte Plastice și Decorative „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca (1980), este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și membru al Asociației Internaționale a Artiștilor Plastici Profesioniști în cadrul UNESCO. Trăiește și lucrează în Alba Iulia începând cu 1980. Între anii 2005 și 2011, a fost președinte al Filialei Alba a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Galeria de Artă a Municipiului Alba Iulia va găzdui, în aceeași seară, în sala mică, vernisajul expoziției de caricatură „Best of VEM” a lui Victor Eugen Mihai.