Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție colectivă de autoportrete, la MNLR
autoportret, crucea rosie, mnlr

Expoziție colectivă de autoportrete, la MNLR

O expoziție colectivă de autoportrete va fi deschisă la sediul Muzeului Național al Literaturii Române din Calea Griviței în perioada 4 – 28 iulie. Vernisajul este programat pentru 6 iulie, la ora 17:30.

Expoziția „Autoportret” este organizată de Galeria Arhiva de Artă alături de Muzeul Național al Literaturii Române, în colaborare cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Vor expune mai mult de 60 de artiști care și-au exprimat disponibilitatea de a susține cauza copiilor din medii defavorizate din Centrele E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române. Lucrările lor sunt mai mult decât niște portrete, un studiu anatomic pe o tematică cu un înțeles dintr-o lume de dincolo de expresie, o poartă către ceea ce nu se vede doar privind propria imagine, se arată în prezentare. Autoportretele sunt realizate în cuțit de paletă, acuarele, cărbune, uleiuri, metaloplastie, diferite structuri și ceramică.