Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție interactivă de artă digital, la Centrul de Interes
expo arta digitala, centrul de interes, editia 2022

Expoziție interactivă de artă digital, la Centrul de Interes

Explorările artistice digital-interactive ale studenților și profesorilor de la programul de masterat Digital Interactive Arts vor fi expuse la Centrul de Interes din Cluj-Napoca pe 24 și 25 martie 2023.

Vernisajul expoziției „Waves” va avea loc pe 24 martie, de la ora 19:00, și include un live performance al artistului austriac Klaus Obermaier, artist și profesor asociat invitat al programului de masterat.

„Waves” reunește instalații digitale interactive, spectacole performative live, proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală.

Tema expoziției din acest an este reprezentarea undelor, a valurilor în tot ceea ce presupun acestea: lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat. Publicul este așteptat să experimenteze câteva fragmente din lumile imaginate de profesori și studenți ai Digital Interactive Arts: Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și Meritxell Pascual, studentă Erasmus.

Expoziția va putea fi vizitată pe 24 și 25 martie, între orele 19:00 și 22:00, în spațiul expozițional al Centrului de Interes din strada Fabricii de Chibrituri 9A. Intrarea e liberă.