Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Galeria Nicodim între cei 277 de expozanți la Art Basel Miami Beach 2023
galeria nicodim

Galeria Nicodim între cei 277 de expozanți la Art Basel Miami Beach 2023

Galeria Nicodim, care are sedii la New York, Los Angeles și în București, va participa la ediția de anul acesta a târgului Art Basel Miami Beach, care va avea loc în perioada 6 – 10 decembrie.

Art Basel din Miami Beach va găzdui standuri de la 277 de galerii – un număr impresionant, dar în scădere cu 2% față de cele 283 de galerii de anul trecut. Expozanții și participanții vor beneficia de o amenajare revizuită a prestigiosului târg, structurată în jurul a cinci piețe care, potrivit organizatorilor, vor oferi „un flux îmbunătățit de vizitatori și puncte de odihnă”.

Printre cei 277 de expozanți se vor număra 24 care își vor face debutul la cel mai mare târg de artă din cele două Americi, cei mai mulți dintre noii veniți fiind stabiliți în SUA, precum Ortuzar Projects, Lyles and King, 56 Henry, Deli Gallery, Lomex, Mrs., Ryan Lee și Klaus von Nichtssagend Gallery.

Galeria Nicodim, care a împlinit anul acesta un deceniu de existență în București, revine la târgul din Miami Beach, după ce a fost prezentă și la ediția din 2022, an în care a participat și la Armory Show, unul dintre cele mai importante târguri din Statele Unite.

În secțiunea principală a Art Basel Miami Beach se vor afla și marile galerii, precum Gagosian, Hauser & Wirth, Pace. David Zwirner și White Cube.