Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Galerie românească la târgul NADA de la New York
galeria anca poterasu

Galerie românească la târgul NADA de la New York

Galeria Anca Poterașu din București se numără între cei 92 de expozanți aleși de New Art Dealers Alliance să participe la cea de-a zecea ediție a târgului NADA de la New York, programat să aibă loc între 2 și 5 mai.

Târgul, care va coincide din nou cu Frieze New York, va reveni la adresa 548 West, spațiul de 4.600 de metri pătrați din Chelsea.

Printre galeriile care vor participa sunt mai multe din New York, între care Dimin, Dinner Gallery, Entrance, Hannah Traore Gallery, Harper’s, și există 34 de galerii care vor expun aici pentru prima dată. Vor participa entități din Canada, Polonia, Marea Britanie și Țările de Jos.

Galeria bucureșteană este inclusă în secțiunea principală a târgului, care cuprinde și un segment intitulat Projects, destinat proiectelor la scară mică.

Fotografie din arhiva curatorial.ro