Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Grafică și gravură de Răzvan Dragoș, la Galeria Simeza
răzvan dragoș, la galeria simeza

Grafică și gravură de Răzvan Dragoș, la Galeria Simeza

O serie de lucrări de grafică și gravură de Răzvan Dragoș vor fi expuse la Galeria Simeza din București în perioada 3 – 15 aprilie.

Vernisajul expoziției „Artes Mechanicae” este programat pe 3 aprilie, la ora 18:00. Curator este conf. univ. Zuzu Caratănase.

La vernisaj vor vorbi criticul de artă Mihai Plămădeală, președintele Uniunii Artiștilor Plastici – prof. univ. dr. Petru Lucaci, și pictorii Marius Barb și Gheorghe Dican – vicepreședinți ai UAP.

Răzvan Dragoș (n. 1992, Alexandria) a absolvit Universitatea Națională de Arte din București – licență, masterat și doctorat. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și profesor asociat al Universității „Ovidius” din Constanța.

Până în prezent, a avut aproximativ zece expoziții personale și a fost inclus în mai mult de 200 de expoziții de grup și colective în țară și străinătate.