Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Hiding in Plain Sight – Șapte artiști, despre construcția și deconstrucția realității
hiding in plain site, biju gallery

Hiding in Plain Sight – Șapte artiști, despre construcția și deconstrucția realității

Lucrări semnate de șapte artiști care vorbesc despre construcția și deconstrucția realității sunt reunite într-o expoziție deschisă la Biju Gallery din Cluj-Napoca între 10 iunie și 31 iulie.

„Hiding in Plain Sight” este un proiect expozițional de grup în care fiecare dintre viziunile artistice ascunde la vedere elemente și aspecte subtile atât formal, cât și conceptual ale decriptării unui univers personal ce pornește dintr-un cotidian previzibil și îl reimaginează în variante distincte, expresive.

Expun artiștii Norbert Filep, Mathias Bar, Dragoș Bădiță, Dan Beudean, Ada Muntean, Sasha Bandi și Călin Dumitrașcu, iar curator este Ada Muntean.

Proiectul „Hiding in Plain Sight” poate fi privit ca un joc al camuflajului între idee și formă, vizibil și invizibil, claritate și ambiguitate, relativ și absolut, spune curatoarea. „Hiding in Plain Sight” poate fi o metaforă și pentru poziția artei contemporane în contextul unei realități complexe actuale, dar și a procesului artistic per se în configurarea unor lucrări bazate pe experimente ce vizează subtilitate estetică și conceptuală.