Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Horațiu Mălăele expune o serie de nuduri la galeria Rotenberg-Uzunov
nudda, horatiu malaele, galeria rotenberg uzunov bucuresti

Horațiu Mălăele expune o serie de nuduri la galeria Rotenberg-Uzunov

Actorul, regizorul și graficianul Horațiu Mălăele va expune o serie de nuduri la galeria Rotenberg-Uzunov din București, în perioada 29 martie – 19 aprilie.

Expoziția, intitulată „NUD, DA!”, va fi vernisată pe 29 martie, la ora 19:00.

Horațiu Mălăele, recunoscut grafician profesionist de Uniunea Artiştilor Plastici, are în palmares mai mult de 50 expoziţii personale atât în ţară, cât şi peste hotare. Paris, München, Buenos Aires, Toronto şi New York sunt câteva dintre oraşele care au găzduit desenele şi caricaturile lui.

„Cândva, în grădina edenică, umblând dezbrăcați, își trăiau nemurirea un bărbat și o femeie, mândri și frumoși, pentru că ei erau perfecțiunea formei și proporțiilor, făcuți după chipul și asemănarea Stăpânului cerului și a toate pământurile, Dumnezeu Însuși. Nostalgia, iată un argument suficient pentru a te risipi câteva clipe printre liniile acestei expoziții”, spune Horațiu Mălăele.

Aproximativ 20 de lucrări – siluete feminine, nuduri în desen, deslușiri ale ipostazelor feminine – sunt cuprinse în această prezentare.

Expoziţia organizată de Galeria Rotenberg-Uzunov va putea fi vizitată de luni până vineri, în intervalul orar 14:30 – 19:30.