Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Incursiune grafică în evoluția formală a spațiilor arhitecturale, la Expohub OAR București
atlas, expozitie

Incursiune grafică în evoluția formală a spațiilor arhitecturale, la Expohub OAR București

Expoziția „Amfion – Atlas of Spaces” va fi deschisă pe 15 septembrie la Expohub OAR București, unde poate fi vizitată timp de o săptămână.

Autorii expoziției sunt drd. arh. Liviu-Teodor Neagu și arh. Adriana-Nicole Lefter.

„Amfion – Atlas of Spaces” prezintă o incursiune grafică în evoluția formală a spațiilor arhitecturale. Va fi prezentată o selecție de lucrări cu caracter didactic, care reprezintă o primă etapă a unei cercetări asupra clasificărilor arhitecturale.

Vernisajul va avea loc joi, 15 septembrie 2022, de la ora 18:00, la sediul Filialei Teritoriale București a OAR din strada Sf. Constantin nr.32.

Neagu Liviu-Teodor este absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și al Accademia Adrianea di Architettura ed Archeologia. În prezent, este arhitect stagiar în cadrul biroului de arhitectură Tecon și urmează cursurile Școlii Doctorale de Arhitectură și al YACademy.

Adriana-Nicole Lefter este absolventă a Facultății de Arhitectură din cadrul UAUIM București, promoția 2014-2020. Ea a completat componenta teoretică din facultate cu experiența de coordonator al departamentului de arhitectură în cadrul echipei EFdeN, care a fost pe podium la Solar Decathlon Middle East, Dubai 2018. În prezent, este arhitect stagiar în cadrul biroului de arhitectură Cumulus.