Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Ion Anghel, Kira Hagi și Raluca Ilaria Demetrescu, între artiștii care expun toamna aceasta la Senso
castele de nisip, senso, curatorial

Ion Anghel, Kira Hagi și Raluca Ilaria Demetrescu, între artiștii care expun toamna aceasta la Senso

Ion Anghel, artist și cadru didactic, Kira Hagi, pictoriță și actriță, și Raluca Ilaria Demetrescu, artist vizual și curator, se numără între artiștii care expun toamna aceasta la galeria Senso.

Galeria bucureșteană pregătește, pentru perioada septembrie – noiembrie 2022, patru expoziții personale și de grup care au în prim plan tineri artiști emergenți și cu experiență, a confirmat pentru Curatorial directorul artistic Ana Ștefania Andronic.

Patru expoziții, în agenda Senso 

Ion Anghel si Ioana Badea, Robert-Alexandru Burdușel, Ada Jugănaru, Sabina-Elena Legănaru, Ana-Ruxandra Pascu sunt numele cuprinse în expoziția de grup „Castele de Nisip”, proiect pedagogic și auctorial.

Vernisajul e programat pentru 1 septembrie, începând cu ora 18:30, la etajul galeriei.

Selecția expozițională cuprinde schițe grafice, fotografie și obiect. Inițiativă a conferențiarului dr. univ. Ion Anghel de la UNArte București, Facultatea de Arte Plastice, departamentul Pictură, colectiva face parte din programul de arte vizuale conceput de Ana Ștefania Andronic (BUZU).

Expoziția „Castele de nisip” poate fi vizitată în perioada 1 – 30 septembrie 2022, de luni până sâmbătă, între orele 12:00 și 19:00.

Ulterior acesteia, timișoreanca Edith Torony, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, va avea o expoziție personală de pictură, urmată de Kira Hagi, cunoscută și ca fiica fostului fotbalist Gheorghe Hagi.

Raluca Ilaria Demetrescu, care a activat anterior ca expozant, dar și curator, va semna o expoziție personală de artă textilă.