Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Journey – Steps & Traces”, expoziție Maia Truțulescu la Muzeul Banatului Montan
muzeul banatului montan resita

„Journey – Steps & Traces”, expoziție Maia Truțulescu la Muzeul Banatului Montan

„Journey – Steps & Traces”, expoziție a artistei Maia Truțulescu, va fi vernisată la Muzeul Banatului Montan din Reșița pe 29 mai, la ora 18:00.

Expoziția de pictură este curatoriată de criticul de artă Gabriel Kelemen, conferențiar la Facultatea de Arte și Design Timișoara, și vicepreședinte al Uniunii Artiștilor Plastici – Filiala Timișoara.

„Journey” va ocupa două săli ale muzeului și reunește lucrări realizate de Maia Truțulescu în ultimul an.

Maia Truțulescu a participat, între altele, la importante manifestări artistice colective, naționale și internaționale. A fost parte din expoziția virtuală în cadrul Pavilionului României Expo Dubai (Emiratele Arabe Unite); a participat la „First Flight – 40 years” – Art in Conversation, Londra; în expoziția colectivă de la Centrul Expozitional Documentar al Universitatatii de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”; în expoziție colectivă la Muzeul Național Constantin Brâncuși – Târgu Jiu; și a avut o expozitie personală la București la Muzeul Țăranului Român.