Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Lilith – Black Moon”, o nouă expoziție la Galeria Verticală
lilith, expozitie

„Lilith – Black Moon”, o nouă expoziție la Galeria Verticală

Alexandra Vlase, artist emergent, expune lucrarea „Lilith – Black Moon” la Galeria Verticală din cadrul Random Space, în perioada 18 septembrie – 8 octombrie.

Alexandra Vlase a documentar în ultimii trei ani arta decorativă, iar în acest an a absolvit studiile programului de licență în cadrul Universității Naționale de Arte din București și urmează să înceapă masterul în același domeniu.

A ales designul vestimentar și, de-a lungul timpului, a participat la mai multe expoziții de grup și proiecte de modă

„Lilith – Black Moon” este ținuta reprezentativă a lucrării sale de licență intitulată „HALA”, ținută inspirată de Lună. Conceptul se bazează pe ceea ce reprezintă astrologic Luna si ceea ce transmite prin cele mai ascunse emoții ale sufletului omului: mister, fantezie, sensibilitate, dorință și iubire. În astrologie, Soarele reprezintă spiritul, în timp ce Luna reprezintă corpul fizic și emoțional. Lilith reprezintă inițierea unui capitol al vieții noastre. Volumul, texturile sunt predominante în lucrările ei, iar accesoriile sunt specifice Lunii.