Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Liquid Emergence”, cea mai nouă expoziție a artistei Teodora Pop
teodora pop

„Liquid Emergence”, cea mai nouă expoziție a artistei Teodora Pop

Lucrări ale artistei Teodora Pop vor fi expuse sub titlul „Liquid Emergence” la Galeria Brăteanu din Timișoara, în perioada 13 aprilie – 3 mai.

„Liquid Emergence” reprezintă un discurs pictural în care imaginile abstracte prind ușor contur și provoacă privitorul la o lecturare, nu atât prin prisma vizualului, ci prin cea a emoționalului, imaginarului.

Imaginile îndeamnă spre o cercetare intrinsecă, o reflectare lăuntrică, o evaluare sau o reevaluare a ceea ce suntem, cum, când și de ce suntem în acest fel.

Scurtă biografie Teodora Pop

Teodora Pop este născută în 1985, în Cluj-Napoca. Este absolventă a Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Patrimoniu Cultural-Restaurare și Conservare și Pictură de Icoane și Biserici. În 2016, a absolvit masteratul în cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, secția Pictură, unde în prezent își finalizează studiile doctorale în Arte Vizuale.

A participat la workshopuri internaționale și are o bogată activitate expozițională atât la nivel național, cât și internațional. Din 2018, este membru UAP, filiala Cluj. În anul 2019, a inițiat proiectul Art-Hoc, un spațiu de proiecte artistice deschis în Timișoara, oraş în care trăieşte şi creează în prezent.