Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Live performance – tur ghidat pe linia tramvaiului 16 din București
larisa crunteanu, performance

Live performance – tur ghidat pe linia tramvaiului 16 din București

„Într-un timp care nu mai este al nostru încă”, live performance și tur ghidat pe linia tramvaiului 16 din București, este pregătit de artista Larisa Crunțeanu pe 22 octombrie.

Performance-ul cuprinde două tururi, de la orele 15:00 și 18:00, iar înscrierile pentru participare sunt posibile, online, până pe 20 octombrie, inclusiv.

Punctul de pornire va fi stația STB Pța. Sf. Vineri, iar destinația – Platforma Pipera.

Larisa Crunțeanu va intra în transmisiune directă cu Dido pentru un tur prin spațiu și timp.

Dido este un ghid spațio-temporar plasat într-un viitor îndepărtat incert, găzduit pe un nor digital a cărui mentenanță a fost recent sistată. Dido este creat în stilul politicilor identitare ale anilor 2020.

Fiecare reprezentație este posibilă pentru un grup de 10 participanți, iar deplasarea se face cu tramvaiul 16, de la Piața Sf. Vineri până în Pipera, la capăt de linie.

Echipamentele de transmisie au căști de unică folosință de tip in-ear. Pentru o experiență sonică mai detaliată participanții sunt încurajați să vină cu propriile căști audio over-ear, cu conector de tip jack 35 mm.

Evenimentul e organizat de Asociația Română de Artă Contemporană în parteneriat cu Galeria Anca Poterașu, în cadrul proiectului „Imagine și afect. București analog”.