Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Mai mult de 90 de expozanți la TEFAF New York 2023
tefaf new york

Mai mult de 90 de expozanți la TEFAF New York 2023

TEFAF New York va reveni în luna mai în Park Avenue Armory, unde vor participa mai mult de 90 de galerii din întreaga lume, care vor prezenta unele dintre cele mai frumoase obiecte de artă modernă și contemporană, bijuterii, antichități și proiecte de design.

TEFAF New York va avea loc în perioada 12 – 16 mai, cu o avanpremieră pentru colecționari, pe bază de invitație, în data de 11 mai.

Vor fi puse la dispoziție spații curatoriale în sălile de epocă ale Armory, pe lângă sala Wade Thompson Drill Hall de 16.000 de metri pătrați. Vor participa voci importante din lumea artei globale și va avea loc, concomitent, o ediție TEFAF Online.

Lista din 2023 cuprinde 78 de dealeri care revin și 13 dealeri noi care expun în acest an. Această listă prestigioasă de galerii reprezintă 13 țări, precum Marea Britanie, SUA, Danemarca și Franța.

Printre galerii se regăsesc David Zwirner, Gagosian, Pace, Gladstone Gallery, Gallery Hyundai, Lisson, Kamel Mennour, Massimo DeCarlo, Mnuchin Gallery, Perrotin, Thaddaeus Ropac și White Cube.

TEFAF este organizat de The European Fine Art Fair, care semnează și târgul omonim de la Maastricht.