Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Matrici si lirice II” a lui Teodor Arghir, la Galeria Căminul Artei
expozitie teodor arghir matrici si lirice ii

„Matrici si lirice II” a lui Teodor Arghir, la Galeria Căminul Artei

Expoziția „Matrici si lirice II” a lui Teodor Arghir va fi deschisă la etajul Galeriei Căminul Artei din București în perioada 15 – 26 mai.

Proiect amplu din punct de vedere al sursei de inspirație și al materialului informativ, al posibilităților tehnice de reprezentare, precum și flexibilitate a modalităților de abordare a limbajului artistic, „Matrici și Lirice” se prezintă acum ca o deschidere de drum, fiind o primă parte din lumea infinită a matricilor ce se lasă a fi descoperite sub formă artistică, se arată în prezentarea expoziției.

Vernisajul va avea loc pe 15 mai, la ora 18:30.

La parterul Centrului Artelor Vizuale – Galeria Căminul Artei, va avea loc în aceeași zi, de la ora 19:00, vernisajul expozitiei de pictură „Spațial”, unde Angelica Alexa si Marcel Duțu sunt „constructori” de spații noi și „demolatori” ale celor autolimitative.